logo

EEN SCHOENDOOS OF EEN KLUIS?


Heeft u kostbare spullen om op te bergen, dan zou ik als schoenmaker opteren om de schoendoos te laten waarvoor ze dient, namelijk schoenen bewaren.

Als officiële verdeler van De Raat Security Products kan ik u het advies geven om voor méér waardevolle zaken, ook al kunnen dit uw nieuwe Louboutins zijn, een gepaste kluis of brandkast uit ons assortiment te kiezen.


EEN KLUIS OF EEN BRANDKAST?


Afhankelijk van wat u wilt bewaren, heeft u de keuze uit inbraakwerende safes of een combinatie van brand- én inbraakwering. Uiteraard zijn de safes in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden. Méér uitleg om u te helpen een keuze te maken vindt u op onze blog.


EEN GOEDE KEUZE OF EEN HEEL GOEDE KEUZE?


Om u op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de Top Safes van 2018. Lees, vergelijk en kom tot de vaststelling dat een schoendoos inderdaad dient om schoenen in te bewaren.

EENVOUDIG BEGINNEN...


LEVEREN EN PLAATSEN?


Zogenaamde ‘inhuizingen’ verzorgen wij graag voor u: indien de safe van pallet moet worden gezet of als er treden zijn, wordt de safe door een speciale transportdienst geleverd en geplaatst. Om de inhuizing correct te laten verlopen, dient u het inhuisformulier in te vullen.

Meer info in onze winkel.

Sjoeki BV | +32 477 530 790 | BTW: BE0447.060.231 | IBAN: BE43 3900 4543 9101 | BIC: BBRUBEBB | RPR Oudenaarde

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Lees meer
Accepteren