logo
CES sleutelservice

Sleutelservice voor CES sleutels volgens eigendomscertificaat


Hier kan je aan de hand van het eigendomscertificaat originele CES sleutels bestellen.


Indien U niet meer beschikt over het eigendomscertificaat, kan u dit via dit formulier aanvragenWat is de procedure om een extra CES sleutel te bestellen?


- Vul dit aanvraagformulier in : Er worden u een aantal vragen gesteld die nodig zijn om uw offerte exact te kunnen opmaken.

Hou uw certificaat bij de hand en de sleutel die u wil bijbestellen.


- U ontvangt van ons, binnen de 4u., een duidelijke offerte. Deze bevat de prijs van de sleutels, leveringstermijn en de eventuele verzendingskosten.


- Indien U na ontvangst van onze offerte wenst over te gaan tot bestelling, dan bevestigt u onze offerte-email. Van zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling in produktie genomen.


- of uw bestelling wordt via BPOST SECUR  verzonden naar het adres van uw keuze. UW HANDTEKENING VOOR ONTVANGST IS VEREIST.


- of uw bestelling kan gewoon worden afgehaald. 

U kan uiteraard uw sleutel(s) bestellen door eenvoudig langs te komen in onze winkel.

U brengt dan uw sleutel en de bijhorende eigendomskaart mee en wij doen het nodige.

Uw sleutel en eigendomskaart hoeft niet bij ons te blijven!Heeft U  al een CES  cilinder en U wenst een bijkomende, gelijksluitende (= met dezelfde sleutels)  cilinder voor een andere deur, dan kan U deze bij bestellen. 


U kan ons hiervoor contacteren via onze sleutelservice

Sjoeki BV | +32 477 530 790 | BTW: BE0447.060.231 | IBAN: BE43 3900 4543 9101

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Lees meer
Accepteren