toegangscontrole

De nieuwe manier om uw deur te beheren

 

 

LIBRA: de beste oplossing voor een toegangscontrolesysteem en veiligheid voor zowel commerciële, industriële als residentiële toepassingen, kleine en grote ondernemingen, openbare en particuliere kantoren, sport- en fitnesscentra, universiteiten, scholen, ziekenhuizen, woningen en hotels en zelfs privé huizen en appartementen.

 

LIBRA is draadloos (meer dan 3 jaar gemiddelde batterij levensduur gegarandeerd) en vereist dus geen extra bedrading.

 

LIBRA is een perfect product voor buitenopstelling en in omgevingen waar weerstand tegen verwering en manipulatie nodig zijn.

Beheer via de gratis Argo App

 

 

LIBRA is het nieuwe innovatieve elektronische toegangscontrolesysteem ontwikkeld door ISEO De eindgebruiker kan gebruik maken van kaarten, radiofrequentie TAGS (RFID) en zelfs een mobiele telefoon om toegang te krijgen.

 

LIBRA is bekwaam om te ontdekken wanneer er een toegangsapparaat zich in de buurt begeeft en activeert de lezer met extreem laag energie verbruik. De ergonomische vorm en lichtgevende indicator van de elektronische knop staat voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

 

Beheerders kunnen met de ARGO App op een intuitive manier de gebruikersrechten van de deuren beheren, zonder extra software of internet verbinding. Gratis software-update voor alle toegangscontrole apparaten uit de Smart serie verzekert u van de beste prestaties van uw deur.

 

Wanneer er een update beschikbaar is voor uw toegangscontrole-apparaat zal uw smartphone u waarschuwen. De nieuwe software wordt automatisch via uw telefoon op het apparaat geïnstalleerd. Zo kunt u altijd genieten van nieuwe functies van het systeem en beschermt u uw investering in Iseo Zero1 producten.Tot 300 gebruikers kunnen worden toegevoegd, verwijderd en bewerkt voor extra functionaliteiten. De lijst met gebruikers kan worden overgedragen van deur tot deur.

Beheerders kunnen de laatste 1000 gebeurtenissen uitlezen.

 

Sjoeki bvba | +32 477 530 790 | BTW: BE0447.060.231 | IBAN: BE43 3900 4543 9101 | BIC: BBRUBEBB | RPR Oudenaarde

Pivacy